2 viikkoa autossa vol 4


Kun aamulla tein lähtöä, alueen omistaja tuli kertomaan, että tietöiden takia en pääsisi palaamaan aikaisempaa reittiä vaan minun pitäisi tehdä isohko mutka toista kautta. Tiet olivat pieniä kyläteitä joita ei ollut merkitty karttaan enkä tullut päivittäneeksi navigaattoria. Yhden harharetken jälkeen löysin saarelta poisjohtavalle sillalle.

Kolmisenkymmentä kilometriä ennen (tai jälkeen) Norkjosbottenia Hellassa on iso parkkipaikka, jossa ennenkin olen pitänyt taukoa. Alueen laidassa on iso saamalaistöitä myyvä myymälä, jossa en aikaisemmin ole käynyt. Nyt pyörähdin sisällä. Eipä valikoima juurikaan poikennut suomen vastaavista puodeista. Vohvelikahvit sillä kuitenkin nautin.

Pakkipaikalle autoni viereen oli kahvitaukoni aikana tullut iso aussirekisterissä oleva asuntoauto. Samaantyyppisiä maastokäyttöön tarkoitettuja autoja, mutta paljon pienempiä näkee suomessakin keskieuroppalaisilla karavaaneilla. Näin isoa en kuitenkaan ole koskaan nähnyt eikä varmaan kovin moni muukaan, koska auton kuvaajia riitti sen ympärillä. Oma autoni näyttää kirpulta tämän goljatin rinnalla.undefined

Olin kuullut, että Tromssassa Telegraphbuktan parkkipaikalta on kaupunki jonkin hallinnolisen kömmähdyksen takia joutunut poistamaan pysäköinnin aikarajoitukset. Sinne siis katsomaan löytyisikö sieltä illansuussa tilaa. Yksi paikka oli vapaana ja siihen sitten parkkiin. Muut autot lähtivät siitä töiden loputtua pikkuhiljaa pois ja ulkoilijoiden autoja tuli tilalle. Aamulla heräsin kuitenkin paikalta yksin.undefined

Toiseksi yöksi kaupungissa siirryin keskustassa olevalle maksulliselle parkkipaikalle kaupunginteatterin viereen. Siinä on sallittua yöpyä kolme yötä. Parkkimaksu vain on maksettava eikä siinäkään ole mitään palveluita. Päivällä olin käynyt ajamassa normaalin kierrokseni Kvaløyan saaren ympäri lintuja etsien. Merimetsoja, lokkeja ja koskeloita kummempaa ei löytynyt. Pysäköinnin jälkeen kävin kaupungilla syömässä ja juomassa jokaiseen Tromssan reissuun kuuluvan oluen Skarvenissa.

Seuraavana päivänä minun piti olla Inarissa. Piti pohtia mitä kautta ajaisin. Kilpisjärven kautta ilman muuta, mutta mitä reittiä siitä eteenpäin ajaisin. Nopein reitti on, niin oudolta kuin tuntuukin, Hetan, Kautokeinon, Lakselvin ja Karigasniemen kautta. Se on 60-70 kilometriä pitempi kuin Leviltä (Könkäältä) Pokan kautta., mutta Köngös-Inari on osin todella huonoa tietä, jonne ei ainakaan keväisin kannata eksyä. Norjan puolella on hyvät tiet. Aamu näyttäköön. Matkaa kertyisi reilut 650-700 kilometriä reitistä riippuen. Olen yleensä pitänyt rajanani 300 kilometrin päivämatkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s