Uutta asutusta


Ostin aika tarkalleen vuosi sitten rivarin pätkän Rautiosaaresta. Halusin päästä pois Korkalonkadulta ja vatapäisistä YIT:n rakentamista mukamas viherkaupungin monikerroksista kolosseista maaseutumaisempaan ympäristöön. En tiennyt eikä kiinteistövälittäjäkään kertonut kaupungin suunnitelmista tälle alueelle.

Jälkeenpäin kuulin, että Rautiosaaren alueelle on kaavoitettu paljon omakotitalotontteja, joista osa tulee asuntoani vastapäätä Rommantien toiselle puolelle. Pelkäsin, että saisin taas eteeni jonkun heiluttamaan verhoja ja tarkkailemaan tekemisiäni. Työt on aloitettu ja uusien omakotitonttien vaatimat katutyöt ovat meneillään. Onneksi kämppääni vastapäätä näyttää tulevan uuden kadun liittymä eikä omakotitaloa.

Kadun varteen on kuulemani mukaan kaavoitettu 7 rantatonttia. Asunnostani Kemijoen rantaan on vähän toistasataa metriä. Joki ei kesällä näy puiden ja aluskasvillisuuden takia. Jospa uudet rakentajat jättävät vähän väliä istuksilleen ja jokinäkymä tulisi kesällekkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s