Kesää vielä jäljellä


Olen viimeksi marraskuussa päivittänyt blogiani. Jotkut uskolliset tai satunnaiset kävijät ovat käyneet tilastojen mukaan kurkkaamassa tänne.

Olen ison osan ajasta marraskuun jälkeen ollut poissa Rovaniemeltä. Milloin missäkin päin Suomea tai Norjaa.

Marraskuun jälkeinen aika on ollut täynnä erilaisia kokemuksia ja elämyksiä, mutta kesällä on ollut kaksi mieleenpainuvaa tapahtumaa. 7.4. syntyi ensimmäinen lapsenlapseni (viimeinkin). Kesäkuun puolivälissä oli Emman nimiäsjuhla, jolloin näin hänet ensimmäisen kerran. Kävin moikkaamaassa neitiä toisen kerran elokuun alussa. Parin kuukauden päästä käyn taas. Asuu vähän turhan kaukana Tampereella.

Toinen hieno tapahtuma oli elokuun 13 päivänä. Olin Norjan Manndalenissa alkuperäiskansojen Riddu Riddu-festivaaleilla. Minulla oli vain aika arvokaskin päivälippu NOK 800, mutta se kannatti. Esiintyjistä riipuen voisi ensi kesänä lunastaa lipun koko viikonlopuksi niin paljon nähtävää ja kuultavaa siellä oli. Ehkä hienoin konsertti, jossa koskaan olen ollut. Tapahtuman pääesiintyjänä oli Buffy Sainte-Marie. 78-vuotias nainen jaksoi laulaa ja liikkua lavalla reilun puolentosita tunnin ajan. Buffy esitti melkein kaikki tunnetut laulunsa. Ääni oli vielä kuin kolmikymppisellä, vain kurkkuväristykset jäivät vähiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s