Hienoja naapureita ja vähän ruokinnasta


Olen puolen vuoden sisällä saanut kokea kaksi kertaa naapureiden huolenpitoa. Keväällä silloisella mökillä tuli eräänä aamuna naapurimökin Enssi  käymään ja katsomaan onko minulla kaikki kunnossa, kun ei ollut minua nähnyt eikä ollut kuullut ääniä Pataniemestä.

Eilen aamulla kahdeksan aikaan soi ovikello. Kun menin avaaman oven, sen takana seisoi naapuri Olli. Ei hänellä ollut sen kummempaa asiaa, mutta sanoi tulleensa katsomaan onko kaikki kohdallaan, kun ei olla kahteen päivään satuttu yhtä aikaa tupakalle pihalle.

Kaupungissa, ainakaan kerrostaloissa, ei moista huolenpitoa varmaan ole. Sääli.

Minulla on muutamana talvena ollut ruokinta Oukulla. Lähellä on ollut muitankin ruokintapaikkoja ja kulutus on ollut sen mukaista. Automaatteja ei ole tarvinnut käydä täyttämässä kuin kerran viikossa. Nyt minulla on ruokinta olkkarin ikkunan takana eikä lähellä ole (en ainakaan ole löytänyt) muita ruokintoja. Osa automaateista on täytettävä päivittäin. Uhkaako keväällä vararikko.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s