Hienoja mökkinaapureita.


Vähän edellisen postauksen jälkeen lähdimme Antin kanssa ajamaan Rovaniemelle. Antti halusi vielä viettää hetken aikaa äitinsä kanssa ennen lentoaan Skotlantiin ja siellä odottavaa työtä luonnonsuojelualueella. Perjantaina ajettiin Jaanan ja Nikon hääpaikalle Ouluun, paikka tosin taisi olla entistä Haukiputaan kuntaa. Siellä oli järjestetty yöpymismahdollisuus pitempimatkalaisille. Lauantaina sitten oli häät. Kuvassa Haapaviidat astumassa avioparina ulos Haukiputaan kauniista kirkosta.

untitled-4542Sunnuntaina ajettiin porukalla mökille. Muutama päivä saatiin viettää yhdessä. Torstaina joutuivat sitten kaikki omien menojensa takia lähtemään omille teilleen. Kuvassa Tiinan dobermannit. Nytkin vedessä oleva Iita olisi siellä varmaan viihtynyt vaikka kuinka, mutta rannalta seuraava Heta, joka on vielä pentu, ei oikein uskaltanut melskeeseen mukaan.

untitled-5078Olen nähnyt tähän kesänä useamman kerran käkiä tässä niemessä. Kerran jopa sen harvinaisen ruskean värimuodon linnun. Kertaakaan aikaisemmin en saanut lintuja kuvattua. Keskiviikoaamuna näin taas käen lentävän lähipuuhun. Kamerat esiin ja hommiin. Lintu meni menojaan, mutta palasi kolme kertaa takaisin ja saimme siitä paljon kuvia.

untitled-4800Jaanan ja Nikon häissä taisi olla joku pöpön kantaja. Moni häävieraista mukaan lukien hääpari ovat saaneet flunssan. Minulle se on tainnut iskeä kaikkein kovimmin. Kuume nousi torstai-iltana ja makasin vällyjen välissä välillä palellen horkassa ja välillä hikoillen eiliseen maanantaihin asti. Tänään oli pakko ajaa kaupassa käymään. Vesi, ruoka, tupakat yms. olivat aivan loppu. Takaisin tultua piti istua pitkään ja antaa hikoilun loppua.

Enssi, Arja, Arto ja Tuula ovat olleet monena kesänä monessa auttamassa minua. Tänä aamuna yhdeksän jälkeen koputteli Enssi tänne. Olivat Arjan kanssa jo eilen olleet huolissaan minusta, koska eivät olleet minua nähneet eivätkä kuulleet eikä mökistä ollut iltaisin näkynyt valoja. Tiesivät kuitenkin minun olevan täällä. Enssi tuli tarkistamaan ettei minulla ole mitään hätää. Voiko naapureilta enää enempää odottaa.

 

 

One thought on “Hienoja mökkinaapureita.

  1. Hyvät mökki- ja muut naapurit ovat aarteita vailla vertaa! Valitettavan usein erityisesti kaupungeissa eletään kukin omassa lokerossaan välittämättä naapureista. Jo kaikkien hyvinvoinnin ja turvallisuuden nimissä on hyvä vähän kuulostella, onko naapurissa elämää. Sen ei silti pidä tarkoittaa vahtimista kaiken aikaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s