Mökille lähtö siirtyy


Kävelimme viikko sitten Slettnesissä ja jalkani alle osui sammaleen alla olleseen kiveen, joku pyörähti allani. Kömähdin suoraan selalleni ja alle osui kaiken kukkaraksi iso kivi. Heti ei kipua tuntunut, mutta seuraavana aamuna sängystä nouseminen oli tuskaista. Normaali hengittäminen teki todella kipeää. Onneksi mukana oli Buranaa, joka vähän helpotti. Luulin aluksi kylkiluun murtuneen, mutta nyt kipu on enää selvästi lihaksissa.

Tarkoitus oli lähteä reissun jälkeen samantien mökille. Ennusteet lupaavat sinnekkin sen verran koleaa, että siirtyköön lähtö ainakin viikolla. Soitin Enssillekkin ja hän vahvisti säätilan. Selkäkipukin estää vielä mökin kesäkuntoon laittoa.

Reissun viimeisenä aamuna kävimme kiertelemässä Pyhällä. Edellisessä postauksessa toivomani yöpakkanen ei toteutunut, mutta latupohjia pitkin pystyi kävelemään. Upotti, mutta ei niin paljoa, että vaelluskengät olisivat hörpänneet lunta tai vettä.  Osan matkasta saattoi vähän kierrellen kulkea jo sulalla maalla. Mitään merkittävää ei kiikareihin osunut. Heti alkumatkassa löysimme varsin kohmeisen oloisen sammakon, josta kuva alla.

_DSC8042

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s