Iltapäivällä monenlaista seurattavaa


En ole varsinainen urheiluhullu, mutta tykkään katsoa urheilua eri muodoissaan. En paina mieleeni voittajien nimiä enkä voittoaikoja. Ne eivät minua kiinnosta. Kilpailun draama kiehtoo. Kuka on paras ja miksi ja kuka parhaaksi ehkä oletettu epäonnistuu ja miksi niin käy.

Katsoin molemmat suurpujottelun lähdöt suorina lähetyksinä. Marcel Hirscher voitti. Ylihuomenna tuskin muistan hänen voittoaan. Kakkosta ja kolmosta en muista enää nytkään.Kolmas taisi olla joku norjalainen.Sijoituksilla ja sijoittujilla ei minulle mitään merkitystä. Olen kuitenkin nähnyt parempaa tositeeveetä kuin väkisin väännetyt viidakkoseikkailut pystyvät koskaan tarjoamaan.

Asun paikassa, jossa kulkee hälytyajoneuvoja kaiken aikaa. Terveyskeskus on muutaman sadan metrin päässä ja sieltä lähtevät ambulanssit  hältysäänet kaikuen ikkunani alta. Samoin poliisilaitos on kadun toisella puolella ja ei sieltä aina lähdetä hiljaa liikkeelle. Olen tottunut hälytysajoneuvojen ääniin enkä kiinnitä niihin enää mitään huomiota.

Suurpuikan ja naisten ampumahiintoviestin väliin jäi kolmisen varttia aikaa ja olin siinä välissä ajatellut tekeväni itselleni ruokaa ja teinkin. Huomasin vasta keittiössä, että kulmakunta on täynnä hälytysajoneuvojen sinisiä vilkkuvaloja. Entisessä maaherraan virka-asunnossa Kemijoen törmällä oli tulipalo.Ruoanlaiton lomassa seurasin tilannetta ja otin keittiön ikkunasta muutaman kuva. Hälytys oli tullut Lapparin mukaan kahden maissa. Kello on nyt vartin yli kuusi ja palokunta näyttää poistuvan paikalta. Ampumahiihtoviestinkin aikaan piti muutaman kerran nousta katsomaan ikkunasta tilannetta.

_DSC1603.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s