Hyvää uutta vuotta


Edellisen vuoden postaukset jäivät vähiin ja lukijamäärät tippuivat lähes puoleen aikaisemmista vuosista. Kukapa viitsisi käydä kurkkimassa puuttuvia artikkeleita. En tee uuden vuoden lupauksia, mutta yritän päivittää sivustoa useammin.

Olen jutellut etelässä ja Keski-Suomessa asuvien kavereiden kanssa ja saanut joitakin kuviakin lumettomista maisemista mm Enssin ottama tuore kuva mökkiniemestä, jossa ei ole lunta lainkaan. Hienoa saada asua pohjoisessa, jossa vuodenajat ovat vielä kohdillaan.

20161229-_dsc6642Rovaniemelle on luvattu pariksi päiväksi 25-30  astetta pakkasta. Kunnon talvea siis. Mikäpä siinä, niistä selviää pukemalla lämpimät vaatteet päälle. Yllä oleva kuva on otettu 29.12.16 Ounasvaaralta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s