Ruokinnalla


Flunssarokotuksesta ei tänä vuonna ollut hyöyä. Jo viime viikonloppuna alkoi yskä ja nokka tippumaan. Tiistaiaamuna oli jo lämpöä ja neljä päivää makasin sohvalla vilttien alla tai sängyssä. Tämäkin päivä olisi ollut hyvä jatkaa samaan malliin, mutta keittiöstä paloi neonputki ja Oukun ruokinta oli ollut einestä vailla maanantaista asti. Oli lähdettävä.

Viitisentoista astetta pakkasta ja hyytävä tuuli siihen päälle. Holotna oli.

Automaatit eivät olleet juurikaan vajonneet. Liekö Kauppiset käyneet täydentämässä niitä vai joku muu. Kamerat eivät nyt olleet matkassa. Oli kirkas, hyvävaloinen päivä. Kaikki vakiolajit olivat paikalla. Hömpät pyörivät totutusti jalkojen välissä automaatteja syöttäessäni.

En tänä talvena ole käynyt täydentämässä eineitä näkemättä puukiipijää. Nyt se kuitenkin tuli automaattien kimpussa hääräillessäni aivan viereen, noin puolentoista metrin päähän männyn rungolle häiriintymättä touhuistani vähääkään. Ei kaduttanut kameroiden puute. Ei käsivarren mitan päästä saa 500-millisellä kuvaa.

Kuvana nelisen vuotta vanha ”piilokuva” kiipijästä.

SONY DSC

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s