Muikea päivä


Lähdin ilman mitään ennakkoluuloja liikkeelle. Tarkoitus oli testata Nikonin uutta runkoa kuvailla närhiä ja tiaisia Tavivaarassa. Tiesin, että siellä on ainakin kerran nähty harmaapäätikkanaaras. En olettanut sitä näkeväni. Paikalle se vain tuli. Ehdin ottaa siitä yli 350 kuvaa ennen kuin se lensi tiehensä.  Pyörittelin kameran säätimiä monessa asennossa kokeillakseni kameraa. Alla oleva kuva on otettu 1/100s/ f8/ ISO 800/ 420mm auton ikkunasta hernepussi tukena.

_DSC0386-4.jpgTavivaarasta ajoin katsomaan olisiko meidän citypeltopyymme vielä paikalla. Porukalla odotimme sen ilmestymistä näköselle. Olin liikkeelle lähtiessäni ajatellut ottaa mukaan laajemman putken saadakseni kuvaan myös kaupunkiympäristöä, mutta kotiinpa se jäi. Allaoleva kuva on otettiu 1/80s/ f5.6/+0,7/ ISO1600/210mm.

_dsc0670-1Ensikokemus yhdistelmästä vaikuttaa hyvältä.

 

One thought on “Muikea päivä

  1. Hienoja kuvia! Olisipa lyhempi matka, lähtisin peltopyytä katsomaan:O=)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s