Kuvasivustoni


Sähköpostiin tuli tänään meili, että kuvasivustoni jatko pitäisi turvata maksamalla seuraavan vuoden maksu. Koko sivusto on ollut unohduksissa. Olen vain maksanut vuosimaksua. Enkä oikein tiedä minkä takia, mutta olkoot kuvat siellä. Maksoin seuraavan vuoden. Kävin tänään kaikki kuvat läpi. Paljon huonoja kuvia poistettavaksi löytyi. Viimeksi olen lisännyt sinne kuvia kolme vuotta sitten syyskuussa. Nyt voisin alkaa päivittämään sivustoa. Olkoot esimerkkinä yksi vajaat kaksi kuukautta sitten otettu kuva Ravadakselta. Linkki sivuilleni löytyy oikealta linkit/omat kuvat

130916_8814-3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s