Nyt oppia tulee


Edellisessä postauksessa kerroin alkavasta kuvauskurssista. Nyt on ensimmäinen jakso takana. Mainiolta vaikuttaa. Kaikki eivät vielä ole kuviaan nettiin ladanneet, mutta Irman ja Ari-Matin tähän menneistä kommenteista oppii ”konkarikin” paljon uutta. Arvosteltavat kuvat piti ottaaa muutaman tunnin sisällä Artikumin rannassa. Omasta mielestäni paras kuvani session aikana ei Irmaa aivan mielyttänyt. Arvoatelu oli paikallaan.

301016_0029-3Odotan nyt kahta asiaa.

Rajalalla on meneillään jokin kamppanjaviikko. Kun ostin nykyisen runkoni D7200 saman merkin d500 maksoi 2,600 euroa. Nyt sen sain 1900 eurolla. Hinta oli tippunut puolessa vuodessa 700 egeä,  Netin mukaan se on jo Rovaniemellä. Saan sen jo huomenna hyppysiini.

Valaiden tulo Tromssan ja lähialuiden vuonoihin on edellisvuosista myöhässä. Silliparvet eivät ole nousseet vuohoihin ja ulkopuolella odottelevat vain miekkavalaat. Ryhävalaita ei vielä paikalla ole. Odottelen viikon , pari että ne sinne änkeytyivsiät ja sen jälkeenn reissu Tromssaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s