Uutta oppimaan


Olen ilmoittautunut ja päässyt Irma Varrion ja Ari-Matti Nikulan kuvauskurssille. Irma on taiteen maisteri ja valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut kuvaaja. Ari-Matti on moneen kertaan (mm vuoden luontokuvakilpailuissa) palkittu luontokuvaaja. Ainakin yksi heidän tämän hetkisistä projekteistaan on Nature Photo Impressions. (löytyy linkin takaa) Olin kuulemassa heitä ja näkemässä viime marraskuussa Inarissa Camera Borealis-tapahtumassa heidän impressionistisia kuviaan ja olen seurannut heitä siitä alkaen Facebookissa.

Hykerryttää odotella pääsyä hienojen ammattilaisten oppiin, joilla on erilainen näkemys perinteisestä valokuvauksesta. Loppuvuoden jaksot keskittyvät maisemakuvaukseen. Siispä 17.9.16 otettu ennen julkaisematon kuva Pyhän Tunturiaavalla.

170916_8537-3

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s