Vesionglmia


Minulla on vesipumppu, joka nostaa vettä suoraan Pyhäjärvestä keittiöön, saunaan ja kolmanteen pisteeseen. Viikonloppuna kunntelin, että pummpu käy koko ajan. Jossain täytyi olla vuoto. Kiersin ensin kaikiki sisätilat, jotka olivat kuivia. Pelkäsin vuodon olevan jossain maan tai talon alla. Kukaan elossaoleva ei tiedä missä putket kulkevat. Älysin sitten käydä tarkistamassa imuputken järvestä ja vika löytyi sieltä. Putki oli sattunut kiven viereen, jossa oli terävä särmä, jonka kohdalta aallokko oli kuluttanut putkeen reilun reiän.

Kävin maanantaina ostamassa liitoskappaleen, jolla vian voisi korjata. Käsivoimat eivät riittäneet pitämään kappaletta niin että liitoksen saisi pitäväksi. Piti käydä uudestaan kaupungissa ostamassa toinen putkipihti. Sinä aikana tuuli oli noussut niin kovaksi, että putken liitosta oli turha mennä yrittämään korkean aallokon takia.

100816_1261Tuuli tyyntyi tänä iltana kahdeksan jälkeen niin paljon, että kävin tekemässä liitoksen. Pumpun ja imuputken täyttäminen ja pumpun käynnistäminen jääköön aamuun. Jospa huomenna voisi taas luopua ämpärillä kannettavasta vedestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s