Pikkuhiljaa


Mökkiremppa alkaa pienin askelin. Tänään kävi KS-Timanttiporaus Timo Varvikko poraamassa 7 kpl 13 sentin reikää mökin kivijalkaan. Alapohjan tuuletus on ollut maailmansivu erittäin huonoa. Kun Timo oli saanut reiät tehtyä, huomasi ilmanvaihdon panemalla käden tehtyihin reikiin. Katsotaan ensi kesään asti mikä vaikutus mökin ilman hajuhaittoihin hommalla oli. Paikallisella rautakaupalla ei ollut sopivia aukonsuojuksia, mutta ne tilattiin ja luvattiin tiistaiksi. Toivottavasti lattian alle ei ehdi pesiytyä elämiä ennen sitä.

230616_9490-3.jpgTimo ilmoitti eilen tulevansa jonkin muun työn vivästymisen takia tänään aamulla, jos minulle käy. Vasta tänä aamuna muistin, että työmaasta muutamien metrien päässä on sekä pönttöön ruokkiva kirjosieppopari ja hautova harmaasieppo. Kävi mielessä siirtää homma muutamalla viikolla. Mutta sovittu mikä sovittu, enkä uskonut töiden aiheutavan lintujen hylkäävän touhujaan. Harmaasieppo kävi hautomassa taukojen aikana eikä kirjosieppojenkaan ruokinta juurikaan hidastunut. Nyt kaikki jatkuu normaalisti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s