Lauhtuu


Pakkanen on painunut jo alle 30 asteen. Huomenna on jo aivan mukava talvikeli.  Kovankin pakkasen kanssa tulee mainiosti toimeen kunnolla pukeutumalla. Vinka kylmän tekee. Tänään on tuullut aika lailla. Kaupungilla ovat yritysten mainosliput liehuneet liki vaaka-asennossa ja tuuli on pyörittänyt irtolunta katuja pitkin ja talojen katoilta. Tuuli on jo osin tyyntynyt.

Etelän ystävät aina vähättelevät meidän pakkasiamme. Tyynellä 30 asteen pakkasessa ei ole niin paha kuin Helsingin 10 asteen merituulessa. Eihän kovalla pakkasella voi tuulla. Tekisi mieli haastaa heidät kokeilemaan tämänpäiväistä pakkasta ja tuulta.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s