Laiskottelua


Palasin Rovaniemelle puolitoista viikkoa sitten. Aika on mennyt laiskotellessa. Joitain mökkikauden aikana kertyneitä asioita on pitänyt hoitaa. Muutoin minut on löytänyt sohvan pohjalta kirja kourassa. Kamerat ovat saaneet olla kaikessa rauhassa kuukauden päivät. Lintuja olen tarkkaillut vain kotipihassa ja kaupungilla liikkuessani.

060715_9222-10-2Minulla on tapana tehdä varmuuskopiot kuvistani neljännesvuosittain. Sitä varten olen käynyt kuvia läpi ja karsinut niitä kopiointia varten. Valtaisa määrä kuvia on joutunut roskikseen. Eikä sieltä ole löytynyt mitään kummallista lukuunottamatta jo unohtamaani paria kuvaa 7.7. Tromssan Prestvannetilta. En ole nähnyt kovinkaan viljalti kuvia kaakkurista kääntämässä munaansa. Ei se hyvin näy tässäkään, mutta käännettävä muna on nokan vasemmalla puolella.

Tyttäreni Jaana on ollut täällä toista viikkoa siskopuolensa ja äitinsä perheen koirien kotimiehenä. Mukanaan hänellä oli sardinialainen Marcia, johon hän oli tutustunut kouluaikojen vaihtarivuosinaan. Vein nuoret naiset tänään junalle ja kyselin Marcialta Rovaniemen kokemuksista. Revontulet oli arvattavasti päällimmäisenä. Marcia sattui hyvällä viikolle tänne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s