Kuusamossa


Perjantaina köyräsimme optimistin kanssa Kuusamoon. Lauantaina istuimme Kuusamo Nature Photo-tapahtumassa työpäivän verran katselemassa muiden ottamia kuvia. Ennen viimeistä esitystä ja lopullista ähkyä luovutimme ja lähdimme kesken pois. DSC_0764Sunnuntain jätimme väliin muutaman tunnin esityksen mielestämme korkeahkosta hinnasta ja em. ähkystä johtuen. Viime vuonna jo oli esityksiä, jotka keskittyivät luontokuvan luovuuteen. Tänä vuonna saimme melkein kädestä pitäen ohjeita luovien luontokuvien tekemiseen espanjalaisen Diego Lopezin opastamana. Optimisti otti heti opit käyttöönsä ja ohessa hänen Nikonin päällekkäisvalotuksella ottamansa kuva. Harjoitusta se vielä vaatii.

Päivän mielenkiintoisin esitys mielestämme oli Kai Fagerströmin 15 vuoden aikana ottamat kuvat autiotaloista ja sen viimeisistä asukkaista.

Eilen ajaelimme poikkeuksellisen hienossa säässä Oulangalle.Kiutakönkäällä piti taas kerran käydä. Kiertelimme muutoinkin lähimaastossa. Kotimatkalla kävimme SONY DSCRiisitunturin kupeessa olevassa vakiopaikassa Korpihillassa päiväkahvilla. Tänään oli Kuusamo-päivä. Tarkoittaa sitä, että optimisti tiesi aikaisemmilta käynneiltä ”naisten paikkoja”. Hän vei ja minä vikisin perässä. Toki vietimme aikaa Hannu Hautala keskuksessakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s