Nyt saa koulu kyytiä


Viikko sitten aloitettin Ounaskoulun koulun purkaminen uudisrakentamisen tieltä. Koko koulu tullaan purkamaan, mutta nyt näyttää työn alla olevan vain kuvassa näkyvä pieni osa rakennuksesta. Työ on edennyt pohjakerroksen ja kolmen maanpäällisen kerroksen osalta yhden luokkahuoneen verran.

SONY DSC
SONY DSC

Olen kuvannut parvekkeltani päivittäin homman edistymistä. En tiedä teenkö minä tai kukaan muukaan koskaan mitään kuvilla. Jää niistä nyt ainakin jonkinlainen muisto entisestä parvekenäkymästä sen jälkeen, kun muutaman kerroksen korkeampi asuintalo peittää näkymät Rovakadun varren rakennuksiin. Onneksi joen puolella avarat näkymät säilyvät.

Hattua pitää nostaa purkukoneen kuljettajalle. Vastavalmistunut kerrostalo on vain 3-4 metrin päässä koulun seinästä, mutta se näyttää ainakin vielä täysin vahongoittumattomalta.

Hattua pitää nostaa myös tuulten haltijoille. Aika-ajoin kovakin puhuri on käynyt pohjoisen puolelta ja vienyt purkutyön välillä massiiviset pölyt etelään ja parvekekaslustoni ovat välttyneet pahimmilta pölyitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s