Niinpä tietenkin


Alkuviikosta ilma lämpeni ainakin jonkin verran ja tuuli kääntyi etelään. Kateellisena olen seurannut Tiiraan tehtyjä havaintoja.Olen sairastellut viikon päivät ja jäänyt muutosta paitsi. Eilen sain kuitenkin tyttäreni kuskiksi Niskanperän tornille. En vain muistanut mainita Jaanalle, että siellä tuulee. Hänellä oli keväinen vaatetus ja vilu alkoi koputella reilun tunnin havistelun jälkeen ja meidän piti lähteä pois. Jaana kirjasi ylös parikymmentä lajia, joista iso osa oli hänelle uusia lajeja. Minä sain vain karikukon vuodariksi.

SONY DSCTänään on sitten ollut sellainen keli, että ei ole tehnyt mielikään lähteä katselemaan lintuja, vaikka muutoin mahdollisuus olisikin ollut.

Kuulin aamulla, että ainakin käsivarressa on hyvä sopuli- ja myyräkesä tulossa. Sopuleita näkyy hangen päälläkin kymmenittäin ja maantiellä on muutaman metrin välein auton alle jääneitä eläiimiä. Kilpisjärven muutto on myöhässä eikä sinne ole vielä ehtinyt runsaasti lajeja. Lammet, järvet ja osin joetkin ovat vielä jäässä. Petolintuja sitä vastoin on näkynyt runsaasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s