Upeat hiihtokelit sivu suun


Lapin kansan nettisivut kertoivat tänä aamuna, että Saariselän hiihtohisseillä on pantu pillit pussiin jo viikko sitten. Turistit eivät ole löytäneet Lapin parhaita kelejä. Biletyskeskus Levi on ainakin luvannut pyörittää hissejään äitienpäivään saakka ja siellä varmaan porukkaa riittää.. Pyörivät hissit tai eivät,  pohjoisemmassa Lapissa jatkuvat mainiot hiihtokelit vielä parisen viikkoa.

vappuaato PallaksellaTapasin aamupäivällä kauppareissulta palatessani naapurin, joka kertoi käyneensä eilen hiihtämässä Ounasvaaralla. Ladut ovat kuulemma erinomaisessa kunnossa ja latukoneet käyvät höyläämässä niitä päivittäin.

Saarijärvellä ollessani moni ihmetteli, kun kerroin, että lähden ensi viikon alussa viikoksi Pallakselle. En ole innokas hiihtäjä, mutta haluan nauttia mahdollisista hulppeista ilmoista melanooman riskistä välittämättä. Joku tiesi kertoa naapurinsa olevan lähdössä vapun jälkeen hiihtämään Kilpiselle ja sanoi vähän kummeksuneensa juttua. Yritin suomentaa hänelle vähän asiaa. Oheinen kuva on otettu tasan vuosi sitten vappuaattona Pallaksella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s