Lumisade hidastaa


Edellisen postauksen jälkeen olen käynyt Satosuolla päivittäin.

Satosuo on nimestään huolimatta monen hehtaarin peltoaukea, joka joskus aikoinaan on kuivattu kanavan avulla silloisesta suosta. Alueella on muutama metsikkö. Varsinkin muuttoaikana se on kulmakunnan paras havaintopaikka, jonka linnustoa pystyy havainnoimaan melko kattavasti auton ikkunasta. Matkaa kaupungin keskustaan on vain vähän toistakymmentä kilometriä.

pikkujoutsen, Cygnus ColumbianusLumisade on hidastanut muuttoa täälläkin. Uusin lajeina on tullut vain kanadanhanhi ja pikkujoutsen. Jäkimmäinen piilotteli minua pari päivää. Tiesin sen paikallaolosta, mutta en löytänyt lintua ennenkuin kaksi äänekoskelaista ornia neuvoi minulle paikan, jossa se oli. Samaa paikkaa olin toki haarukoinut jo aiemminkin, mutta joutsen ei vain ollut osunut putkeen. Pikkujoutsen ( Cygnus Columbianus) on kuvassa oikealla

Vahinko, että olen Saarijärvellä. Eräs rantaremmiläinen on JYP:n kannattaja ja minä yhtä kova Kärppä-fani. Jätkänkynttilän sulan ääressä olisi voinut syntyä mielenkiintoisia keskusteluita pelien tiimoilta. Jäävät nyt käymättä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s