Kuvaton kuukausi


Todennäköisesti on vierähtänyt 10-15 vuotta sittä, kun on ollut yhtä pitkä kausi, jolloin en ole ottanut ensimmäistäkään kuvaa, Olen ollut koko helmikuun isäni luona Saarijärvellä. Sosiaalinen elämä on vienyt oman aikansa samoin myös kuluneen viikon Falunin kisat. Kuvaamattomuus ei ole ollut tarkoituksellista, mutta kuvattavaa vaan ei ole sattunut kohdalle. Olen toki kierrellyt paikallisia lintupaikkoja.

KSLY:n alueella on alkanut lintujen muutto. Tiiraan on ilmoitettu harmaalokkeja ja talvea enemmän vihervarpusia. Oma havaintoni mukaan paikallisten naakkojen määrä on lisääntynyt. Kuun alussa naakkaparvessa likkui 5-10 lintua, mutta tänään näin jo noin 30 naakan parven.

Kävin viime viikonloppuna Tampereella Timpan, Tiinan ja koirien luona. Keskellä kaupunkia on majaillut jo pidemmän aikaa jalohaikara. Sain siitä siellä ollessani eräältä paikalliselta raportteja missä lintu milloinkin liikkui. Meillä oli tiivis ohjelma, koska aikaa oli vain viikonloppu. Toinen opiskelee ja toinen käy töissä. Sunnuntaina iltapäivällä olisi ollut mahdollista käydä bongaamassa paikallisten Jalluksi ristimä lintu, mutta taivaan täydeltä satoi lautasen kokoisia räntähippuja. Eliksestä huolimatta ei kiinnostanut lähteä kastumaan märkään rantäsateeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s