VLK


Olen osallistunut 5-6 vuotena Vuoden Luontokuvakilpailuun. Neljänä edellisenä vuotena olen päässyt 1-2 kuvalla semifinaaleihin asti. Viime vuonna semeissä oli vain yksi kuva enkä tänä päivänä tiedä mikä se on. Aikaisemmin semifinaalikuvistakin on tullut tieto. Yksikään kuvistani ei ole luikahtanut loppukilpailuvaiheeseen.

Viime vuonna päätin, että olkoot koko touhu. Toissa ja viime vuoden voittajat ovat olleet hienoja, mutta eivät mielestäni ehkä aivan kilpailun voittamisen arvoisia.

lapinalppiruusu, Rhodorentron LapponicumMaksoin tänään kilpailun osallistumismaksun, joka Luontokuvaajien jäsenille ei aivan mahdoton ole. En ole vielä katsonut mitä kilpailuun laittaisin, mutta aikaa on 27.1. asti. Kuvia voi laittaa vuosilta 2013 ja 2014. Jostain muistin lokeroista pitäisi vain kaivaa esille, mitä sinne olen edellisenä vuonna lähettänyt. Samaa kuvaa ei kahta kertaa saa kilpailuttaa.

Kaivelen kilpailun sallimat 25 kuvaa aivan periaatteesta ja lähetän ne. Ovat aivan varmasti ns perinteisiä luontokuvia ilman mitään kameran liikuttamisella aikaansaatuja taidekuvia. Oheinen Jehkaksella otettu kuva lapinalppiruususta oli kuvistani toisena toissavuoden semeissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s