Joulun odotusta


Tänään on ollut muistini mukaan ensimmäinen pilvetön päivä joulukuussa eikä niitä monta tainnut olla marraskuussakaan. Pakkanen on pysynyt vielä kohtuullisena, mutta pyhiksi luvataan aivan tuhdin oloista kylmää.

Kaksi lapsista on pitänyt työ- ja harjoitteluhommiensa takia majaa olkkarissani kuun alusta asti ja nyt odotellaan kolmatta lasta  avovaimoineen ja kohtuullisen isoine koirineen ( rotweiler ja bullmanstiff). Jos kaikki kerääntyvät tänne, 60 neliön poikamiespoksini käy ahtaaksi. Onhan sitten sitä mukavampi ja tiiviimpi tunnelma. Harvoin kaikki tenavat ovat yhtä aikaa samassa paikassa kanssani.

OukkuOlen vihreänä kateudesta katsellut tromssalaisten kuvia lähipäiviltä. Upeitä kaamosajan valaistuksia. Pari viikkoa sitten siellä ollessani satoi koko ajan. Olen lähdössä uudenvuoden viettoon Pallaksen kupeelle Särkijärvelle. Toivottavasti silloin siellä tai Ylläksellä olisi kirkkaampaa. Oheiskuva on otettu uuden vuoden aikaan 2013 olkkarini ikkunasta Oukulle.

Kurtakossa on jo pitkään majaillut valkopäätiainen. En moista ole koskaan nähnyt. En yleensä ajele bongausten perässä, mutta sitä kautta ajaen ei kummoista mutkaa matkaan tulisi. Katsotaan nyt. Kutunivan joutsenista ainakin taidan saada uudenvuodentervehdyskuvan. (hups sanan pituus, jos se oikein on)

Hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle kaikille. Teitä on tänä vuonna käynyt kurkimassa tekemisiäni ja menemisiäni ennätysmäärä. Kiitos

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s