Hatunnosto NRK:lle


Sattui silmiini NRK:n (Norjan yleisradioyhtiö) sivuilta uutinen, jonka mukaan yhtiö aloittaa kesällä 2016 koko kesän kestävän seurannan Hornøyan saaren pesimälinnustosta useamman kameran avulla. Ohjelma on tarkoitus lähettää päivittäin 1-kanavalla lyhyinä jaksoina parhaana katseluaikana ja 2-kanavalla pidempinä jaksoina. Huikea suunnitelma. NRK:n sivuilla (nrk.no/natur) on Suomessakin nähtävissä osa Ut i Naturen ohjelmia, joita meidänkin telkkarissa näytetään. Katseluoikeudet Suomessa liittynevät muiden kuin NRK:n tekijänoikeusasioihin, kaikki jaksot eivät ole katsottavissa. Jos Hornyan ohjelma on vain NRK:n omaa tuotantoa, voi meidänkin ehkä olla mahdollista seurata sitä. Saa nähdä.

Kuvassa pari vuotta sitten Hornøyalla kuvattu ruokkiruokki

Saarella on nytkin kaksi yksityisen yhtiön sinne viemää kiinteästi paikallaan olevaa kameraa, joista voi seurata lunnien ja pikkukajavien pesintää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s