Uudennäköinen sivu


Olen jo pitkään vikonut sivuni ulkoista olemusta, Veikko vaihtoi palvelinta ja aloin sadeillan ratoksi päivittämään hänen linkkiään sivuilleni. Samalla aloin etsimään uutta pohjaa omalle sivulleni. WordPress tarjoaa kymmeniä, jos ei satoja (en käynyt kuin alkupään sivuvaihtoehtoja läpi) erilaisia sivupohjia. Sivun ulkonäkö on helppo päivittää, mutta sivun asetuksia vaikea, jos mahdotonta, muokata omiin tarkoituksiin. Hain mahdollisimman simppeliä ja helppolukuista ulkoasua. Tämä, neljäs päivitys, osui mielestäni kokolailla tarkoituksiini.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s