Eihän voi olla totta


Luulisi tällä kuvauskokemuksella olevan itsestäänselvää pitää vara-akkua mukana. Ei vain ole. Minulla oli tänään Satosuolla mukana varakortteja, mutta ei akkua enkä tullut ennen lähtöä tarkistaneeksi akun varausta. Kuvan tilanteesta sain vain pari kuvaa ja noin minuutin mittaisen videon. Muutama kuva videon jälkeen tuli, mutta ei kaikkia kuvassa näkyviä lintuja enää samaan kuvaan. Sitten akku loppui. Hetken seurasin lintuja kiikarilla ja putkella ja lähdin sitten hakemaan uutta akkua.

Irja oli vastassa tarjoamassa päiväkahvia ja Antilta tuli mökiltä viesti täydentää vähän ruokavarastoa. Mökilläkäynnin jälkeen kävin vielä Satosuolla, mutta suurin osa linnuista oli jatkanut muuttomatkaansa.

joutsenia, kurkia, metsähania ja merihanhiEdellisen kerran akku on loppunut Hornøyalla, mutta sillä ei ollut väliä, koska odotimme jo meitä hakemaan tulevaa venettä. Siellä akun loppuminen johtui latauspaikkojen puutteesta. Nyt aivan omaa hölmöyttä.

Kuvassa kuitenkin lintukirjo, jota en koskaan ole saanut samaan kuvaan. Enkä usko koskaan enää saavanikaan. Laulujoutsenten ja kurkien lisäksi kuvassa on kaksi metsähanhea, joista näkyy vain selät kuvan molemmissa reunoissa ja yksi merihanhi. Metsähanhia paikalla oli neljä, se yksi merihanhi, joutsenia 55 ja kurkia 4. Videossa metsähanhetkin nostelevat päätään ja ovat tunnistettavissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s