Pulmusia


Kävin juuri vilkaisemassa edellisessä postauksessa kertomistani kuvista mitä Hornøyalla tapahtuu. Lunnikameran kuvan keskellä oli ruokkipariskunta tekemässä uusia ruokkeja. En ehtinyt tekemään kuvakaappausta. Pikkukajavakameran kuvassa suvun jatkaminen on ollut jo jonkin aikaa vilkasta.

Tänään tuli sähköpostia Suomen Luontovalokuvaajilta. Vuoden luontokuvakilpailun finalistit on valittu lähettämällä heille originaalipyyntö. Eipä vain minulta ole tahdottu vaikka olenkin lähettänyt kilpailuun ylivoimaisen hyviä kuvia. Tuomaristo ei taida ymmärtää hienojen kuvien päälle. Ensi vuonna yritän sitten taas uudestaan.

pulmunenKävin aamulla Jängiksellä yrittämässä lentokuvia pulmusparvesta. Ei tullut hyviä niistäkään. Paikalla lenteli noin 50 linnun parvi ja väisteli koiria ja koiranulkoiluttajia, joita upea aamu houkutteli paikalle. Pulmuset kyllästyivät lopulta, kun paikalle tuli kuudes auto koirineen ja näytti olevan pari porukkaa tullut kävelyetäisyydeltäkin. Linnut lensivät ainakin väliaikaisesti jonnekin muualle. Jokunen käyttökelpoinen kuva tuli maassa olevista linnuista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s