Takaisin hommiin


Perjantaina 8.2. minulle nousi lämpöä vähän yli 37 astetta. Lauantaina se oli kivunnut  lähelle 39 astetta ja sunnuntaina jo 40 asteeseen. Onneksi Antti oli vielä silloin Suomessa. Hän oli yrittänyt suostutella minua lähtemään lääkäriin, mutta itsepäisyyksissäni en suostunut eikä hän ollut enää saanut minuun kunnon kontaktia. Antti soitti minulta salaa ambulanssin paikalle ja sen henkilökunta sai minut lähtemään. Hyvä niin. En tiedä kuinka olisi käynyt ilman Antin toimintaa. LKS:ssa minulla todettiin viruksen aiheuttama aivotulehdus, joka on vakava sairaus, mutta hoidettavissa. Sunnuntai on jo melkein pimennossa, mutta maanantaista ja tiistaista en sitten muista yhtään mitään. Kuumetta kesti sen viikon ajan ja alkuviikosta sen laskettua minut siirrettin Sairaalakadun  terveyskeskukseen jatkamaan suoraan suoneen annettua antibioottihoitoa. Tänä aamuna kävelin muutamat sadat metrit sairaalasta kotiin, koska perjantaina otetut kokeet osoittivat kaiken olevan kunnossa.

PyyKahden ja puolen viikon aikana olivat linnut aktivoituneet. En tiedä olisiko muutosta huomannut, jos olisin ollut koko ajan liikkeellä, mutta neljän seinän sisällä vietetyn ajan jälkeen ero oli selvä. Tiaiset ja varpuset olivat äänessä joka puolella ympärilläni.

Viimeksi olen käynyt kuvaamassa 5.2. Sillä reissulla kuvasin lähinnä pyitä. Tässä kuvassa on oksaa vaihtavan pyyn pyrstö. Keräilen tässä muutaman päivän voimia ja toivon, että loppuviikosta pääsisin jo takaisin tointaan.

Nyt ei kaikkea voi enää laittaa lasten piikkiin. Joku muukin on käynyt näillä sivuilla. Sairaalassa oloaikanani on ylitetty 10.000 aukaisun raja. Kiitos kaikille lukijoille.

2 thoughts on “Takaisin hommiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s