Auto alla


Sain tänää puolen päivän jälkeen soiton korjaamolta, että Sitikan voisi käydä hakemassa pois. Tein töitä käskettyä. Samassa pihapiirissä on rengasliike, jonne seuraavaksi suunnistauduin. Vanhat nastat olivat niin loppuunajetetut, että niillä en olisi kehdannut ajaa myös samassa rykelmässä olevaan autokatsastukseen. Seisonta-aikana katsastuskin oli ehtinyt mennä vanhaksi. Pirssi hyväksyttiin ajokelpoisksi, mutta pakoputki pitää uusia ja rekisterivalo on pimeänä. Ei autoa niiden takia kuitenkaan pidä uuteen syyniin viedä. Perjantaille varasin ajan samaiselle korjaamolle äänenvaimentimen vaihtoon.

Tunturipöllö, Bubo scandiakus, Fjälluggla, Snowy Owl, Schnee-euleKatsastuksessa meni aikansa ilman aikavarausta ja pääsin lähtemään vasta neljän maissa pois ja heti suoraan kotiin hakemaan kameraa ja kiikaria matkaan. Ja sitten suorinta tietä Niskanperälle pöllöä kuvaamaan. Sähköpylväskuvia minulla on jo tarpeeksi ja jäin tielle odottamaan, jos veijari vaikka lähtisi lentoon. Puolen tunnin odottelun jälkeen se kävikin vastapäisen metsän reunassa maassa ladon takana  näkymättömissä jotain touhuamassa ja lensi sitten vakiokuusensa latvaan. Tässä kuva siitä. Taitavat pöllö ja Jalkanen olla yhtä kiinnostuneita toisistaan. Jos tarkkaan katsoo nokan ympäristöä, voi olla, että hangen alta löytyi vatsantäytettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s