Kallis huolto


Canon G11 oli jostain minulle täysin käsittämättömästä syystä saanut ns. näköönsä. Lähes koko etulinssin läpi meni syvä naarmu. Mistä se oli tullut, en tiedä. Naarmu ei näkynyt kuvissa, kun käytin suurinta aukkoa 2.8, mutta kaikilla muilla aukoilla se näkyi. Kamera kävi Canonin huollossa Roifoton kautta. Kimmo palveli tapansa mukaan hyvin ja ilmoitti kustannusarvion, jonka hyväksyin. Huollossa vaihdettiin koko linssisysteemi. Hintaa kertyi 320 euroa. Työstä oli veloitettu 1 tuntia, joka maksoi 105 euroa. Liekö ammatti-ihmiseltä sitä aikaa linssien vaihtoon mennyt. Tekisin ihan mieluusti töitä sillä palkalla. Olen tykästynyt kameraan ja kuvasivuillani on paljon sillä otetuja kuvia.

naakkaSitikka lojuu edelleen korjaamolla. Olen päivittäin käynyt jalkamiehenä kiertämässä eri pituisia lenkkejä milloin kaupungissa milloin Oukulla. Homma on mennyt kameran ulkoiluttamiseksi ilman yhtäkään kuvaa. Mustavariksen aikaisemmin mainitsemani jussivaroitin toimii. En ole nähnyt vilaustakaan linnusta. Aamulla yhytin Romotken katolta 11 naakkaa. Paarustelun jälkeen torin ruokinnalla oli sielläkin 11 naakkaa. Liekö Romotken veijarit ehtineet huomaamattani siirtyä sinne. Mielenkiintoisin naakkahavainto oli taas melkein kotiportailla. Yksinäinen naakka kävi kaksi kertaa tarkastamassa viimekesäisen pesäpaikan poliisitalon katon alla. Oheinen, ennenjulkaisematon kuva viime vuoden huhtikuun 9 päivältä, jossa naakka vie jotain paperitolloa pesänrakennusaineeksi,on otettu juuri samasaisesta lokosesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s