Flunssaa


Edellisessä jutussa kerroin oravasta. Heikki lähetti viestiä, että hän oli saanut videoitua saman tapahtuman. Käykää katsomassa kuinka kätevästi luukun alta saa pähkinöitä natusteltavaksi. https://picasaweb.google.com/lh/photo/D3l151alEb78qrRQ9vk6fNMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Sain samasta jutusta palautetta anonyymiltä. Hän kyseli slangisanojen merkityksiä. Olen kuvitellut, että sivuilla käy vain asianharrastajia enkä ole asiaa sen enmpää ajatellut. Vastaisuudessa täytyy olla tarkempi sanojen käytössä.

Olen ollut flunssassa lauantai-illasta alkaen enkä ole päässyt hyödyntämään alkuviikon upeita ilmoja. Tänään on ollut ensimmäinen kuumeeton päivä, mutta olo on vielä kovin nuhjuinen. Ikkunasta olen seuraillut, kuinka pulut lentelevät jo pareittain ja yksi pari pitää peliään olkkarin ikkunan yläpuolella ja uuhuilu kuuluu sisälle asti. Valtakadun yläpuolella lensi yksi naakkapariskuntakin.

palapeliJoulun alla löysin komeron pohjalta vanhan 500 palan palapelin. Krissen kanssa se yhdessä koottiin. Joululahjaksi sain sitten kuvan pelin. Se koukutti. Kokoamiseen meni pari kuukautta. Ei se toki päätyönä ollut. Usein istahdin sen ääreen. Joskus löytyi yksi pala joskus taas 20-30 paikalleen. Peli on Ravensburgerin tekemä. Sen 1000 palan joukossa ei taida olla yhtään täysin samanmuotoista kappaletta. Niinkuin kuvasta näkyy, siinä on paljon yksiväristä harmaata ja mustaa. Ei tarvinnut kertaakaan miettiä nappulan paikalleen panon jälkeen onko se oikeassa paikassa. Laadukasta työtä.

Olen etsinyt Rovaniemeltä uutta koottavaa, mutta keskustan liikkeistä en ole löytänyt minua miellyttävää. Nettiin taitaa piankin lähteä tilaus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s