Työttömänä


Olen nyt virallisesti työtön. Minut on Nordean ja itseni yhteisellä sopimuksella irtisanottu taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Saan kuitenkin vajaan kahden viikon päästä könttänä loppuvuoden palkan. Lähipäivinä minun pitää päättää marssiako työvoimatoimistoon, joka on minulle täysin vieras laitos, vai alanko ensi vuoden vaihteessa nauttimaan varhennettua eläkettä, johon minulla näin kauan töissä olleelle Nordean ja edeltäjien eläkekassan jäsenenä on oikeus vai roikkuakko työttömänä työnhakijana siihen asti, kun saavutan lain määrittämän alimman eläkeiän 63 vuotta. Aika näyttää.

Facebookissa hehkutin jo että, homma alkoi jo maanantaina, niinkuin vapaat alkoivatkin, mutta nyt kaikki on virallista. Eilen illalla kävin luovuttamassa työpaikan avaimet ja viime yönä minut on todennäköisesti poistettu pankin sähköpostilistoilta ja kaikista muista järjestelmistä.

Töyhtötiainen, Parus cristatus, Tofsmes, European Creted Tit

Tänään käveltiin osin räntäsateessa hakemaan Krissen autoa huollosta Alakorkalosta. Matkalla ei näkynyt ensimmäistäkään havista.

Olen vaihtanut pari meiliä Noran kanssa, joka kertoi minulle uuden Pöyliövaarassa sijaitsevan ruokinnan paikan. Sieltä löytyi eka kerran edes joillain lailla kuvattavaksi töyhtötiainen. Ensimmäinen edes siedettävä kuva siitä, jonka laitan tähän mukaan. Kuvasivuille siitä ei ole eikä Facebookin viikon kuvaksi. Niin rajusti sitä on käsitelty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s