PAKKASTA


Eilen vielä kävin torilla katsomassa löytyisikö mustavaris kuvattavaksi. Viikko sitten se oli vielä siellä nähty. Nyt ei näkynyt vilaustakaan. Naakat ja pulutkin pysyttelivät lämmityshormien päällä 25 asteen pakkasta paossa eivätkä suostuneet tulemaan kuvattaviksi vaikka seisokentelin tunnin verran odottamassa.

Tänään oli pakkasta puolenkymmentä astetta enemmän ja olen pitänyt pirttipäivän vanhoja kuva-arkistoja siivoten, lukien, palapeliä kooten ja välillä vähän torkkuen sohvalla.

aurinko tulee näkyviin pakkasusvan takaa

Puoli kymmenen aikaan aamulla satuin vilkaisemaan ulos. Aurinko oli tulossa esiin sumupilven takaa uskomattoman värisenä, Edessä oli vielä sen verran usvaa, joka muutti auringon värin, että sitä pystyi kuvaamaan sen palamatta puhki. Avoimesta ikkunasta tuli räpsittyä erilaisilla asetuksilla puolensataa kuvaa. Kaikkia kuvia en ole vielä käynyt läpi. Otin sieltä muokattavaksi tämän kuvan.

Olen seurannut erään naamakirjakaverin tykkäyksien kautta luontokuvaaja Tapani Räisäsen projektia, jossa hänen on tarkoitus panna Facebook-sivuilleen yksi luontokuva päivässä. Ammattimies on saanut tälläkin tahdilla näyttäviä kuvia seinälleen. Mielen syrjään on hiipinyt ajatus yrittää seurata vähän hänen jäljissään. En aio kuitenkaan ottaa niin mieletöntä hommaa, että päivittäin pitäisi olla jotain julkaistavaa, mutta mahtaisiko onnistua esimerkiksi kuva viikossa. Maaliskuun alusta alkaen voisi ainakin yrittää. Katsotaan nyt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s