WordPressin kummallisuuksia


Sain Antilta tänään meilin, että se edellisissä jutuissa mainitsemani joutsenkuva näkyy edelleen toisen kuvan alla. Menin käyttäjätunnuksillani katsomaan pitääkö se paikkansa ja siellä se möllötti. Kuva ei kuitenkaan näkynyt varsinaisilla editointisivuilla. Minä hain kuvan näkyville ja löysin toiminnon delete photo. Mikäpä siinä, poistetaan se nyt sitten lopullisesti sivuilta. Painoin hiiren namikkaa ja se todella poistui blogisivuilta, mutta niin häipyivät kaikki muutkin artikkelieni kuvat. Otsikkokuvaa myöten.

Tietojeni mukaan WordPress.com on maailman eniten käytetty ilmainen blogisivusto. Sen toiminnot ovat kuitenkin harvinaisen monimutkaisia. Minulla meni kauan ennekuin opin yhteensovittamaan kuvat ja tekstin.  Homma on pelannut tähän asti tyylikkästi. En vieläkään oikein tajua, vaikka olen selaillut WordPressin tukisivuja pitkin ja poikin, miksi yhden kuvan poistaminen vie mennessään kaikki muutkin ja jättää kuitenkin kuvatekstit jäljelle.

Korpeaa tässä vaiheessa, mutta en luovuta. Jatkan kirjoittelua uusien kuvien kanssa.

Järjestelmän ylläpitäjät ilmoittavat, että poistetut tiedot on tietyin edellytyksin mahdollista palauttaa. Saas nähdä pitääkö se lupaus paikkansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s